Над 10 на брой са българските знаменитости, които прибегнаха  до

...
Над 10 на брой са българските знаменитости, които прибегнаха  до
Коментари Харесай

Лабораторна растителност краси главите на над 10 над популярни българи

Над 10 на брой са българските звезди, които прибегнаха  до ексцентричната разкрасителна процедура за присаждане на коса,  сподели инспекция на Телеграф.

Интервенцията във на Азис е  най-мащабна и включва цялото тяло. Първото присаждане на коса е през  2016г.  Стимулирането на растежа в зоните на гърдите, корема, гърба и ръцете обаче са скорошна операция.Причината за тези промени са чиста доза суетност. Тв водещият Мон дьо също се окичи с коса. За процедурата се довери на родни експерти.

Липсата на самочувствие предизвика и Даниел Петканов. Проблемът му стартира в студентските години. Не съумява да се оправи с казуса, купувайте скъпа козметика, шампоани разнообразни ампули. След дълго изследване събрал 6 000 лева за  процедурата и отпътувал за Истанбул. Актьорът Ивайло Захариев се подложи на интервенцията близо година преди сватбата със Станислава Славчева. Слухове в светското пространство носят, че интервенцията е била осъществена в Истанбул.

Боби Михайлов и Наско Сираков са  две от спортните звезди, за които се приказва, че са се подложили на същата процедура, само че не са коментирали слуховете. Лабораторна растителност краси главите още на Валентин Михов, Ваня Джаферович, както и на някогашния боен министър Николай Ненчев. Григор Димитров не е коментирал процедурата и дали е осъществена въобще. Разликите – преди и в този момент мога да бъдат елементарно открити. Такъв е казусът с Димитър Бербатов. Той си присади коса през 2015г.  Интервенцията е била осъществена  в Истанбул, където тези процедури са сред 5 и 10 хиляди лв..

Актьорът-комик Ники Станоев смъкна завесата преди интервенцията да е дала резултат. На въпроса „ за какво “ Ники отговори изрично  - поради работата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР